KURUMSAL

Slide background

GÜNER İNŞAAT ELEKTRİK TAAHHÜT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Güner İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin faaliyet sahası inşaat, elektrik  ve anahtar teslimi taahhüt işleridir. Aydınlatma konusunda dahili ve harici aydınlatmaya ilişkin her türlü projelendirme, malzeme temini ve uygulama işlerini yapmaktayız. Güner İnşaat Elektrik taahhüt konusunda proje ve proje yönetimi ile her türlü bina ve endüstriyel tesisin anahtar teslimi inşaat ve elektrik işlerini yürütmektedir. Firma olarak, her türlü inşaat ve elektrik hizmetlerini “kalite” anlayışından vazgeçmeden  müşterilerimize sunmak temel hedefimizdir.

alt

POLİTİKAMIZ

Güner İnşaat Elektrik  fabrika, toplu konut, villa, iş merkezi, hastane fonksiyonel tesislerin inşaat ve elektrik tesisat işlerini anahtar teslimi olarak yapar ve devreye alır. Taahhüt işleri konularında başarıyı yakalayabilmek ve uzun süreli başarı elde edebilmek için, kaliteli malzeme kaliteli hizmet ve nitelikli personel ile ekip ruhuyla sistemli çalışma gerekliliğini ilke olarak benimsemektedir.


İLKEMİZ

•  Çözüm üretmek, uygulamak ve geliştirmek için var olmak, 

•  Sürekli gelişim ile “elimizden geleni değil olması gerekeni” yapmak, 

•  Müşteri beklentilerini aşarak, müşteriyi memnun etmek, 

•  Kurumsal ticari faaliyetlerimize ve bireysel ilişkilerimize değer katmak,


Yaptığı analizleri müşterisine sunarak yapılacak inşaat, elektrik sistemlerinin yatırım maliyetlerinde kazançlı çıkmasını sağlamayı amaçlamaktadır;

Maliyet / bütçe analizinin yapılması, Kaliteli, standart normlara ve teknolojik yeniliklere uygun ürün seçimi,


Malzeme temin süreleri ve işçilik süresinin inşaat iş programlarına uygunluğu,

Çevreyle ve diğer sistemlerle uyumluluk, Rekabetçi koşullara uygun davranan

çözüm ortakları önerileri, Toplam kalite esasına dayalı çalışmalar.